Club Car

Club Car anses af mange for at være ”den rigtige golfbil”. Den har været en del af golfsporten i hele verden gennem årtier, og Club Car har sponsoreret mange af de helt store golfturneringer.

Club Car løser også mange andre opgaver end at give golfspillere en komfortabel tur rundt på banerne. De anvendes i høj grad som arbejdskøretøjer og findes i en lang række specialopbygninger fra postbiler til catering.

Club Car findes med både el-, benzin- og dieselmotorer, så uanset hvilket behov du har for at komme rundt med et let køretøj på golfbanen, i byen eller råt terræn, findes der en model til opgaven.

Club Car Precedent i2

Club Car Precedent har fået mange misundelige blikke fra folk med trætte ben. Det lille elegante køretøj med plads til 2 eller 4 personer er nemt at køre og utrolig komfortabelt at sidde i.
Gulvet er helt fladt, så ud- og indstigning er hurtig og bekvem. Drej nøglen, vælg kørselsretning, træd på speederen. Nemmere bliver det ikke.
Den lille ”golfbil”, som Precedent ofte kaldes, fås med både benzin- og elmotor. Den fås også i en luksusudgave med bl.a. læderrat, chromfælge, køleboks og golfboldvasker.

Club Car Carryall 2

Typegodkendt elbil klar til indregistrering for persontransport med 4 siddepladser. Som "Grønt køretøj" er den fritaget for registrerings- og ejerafgift.
Udstyret omfatter bl.a. "On-board lader", styrtbøjle med tag, komplet lyspakke og frontrude med visker. speedometer/kombiinstrument, 2 fremadvendte siddepladser med 3-punkts sikkerhedsbælter, "Comfort-Grip" rat og hydrauliske bremser fra standartudstyr.

Club Car Carryall 2 & 6 LSV

Typegodkendte varebiler klar til indregistrering for gods- og persontransport m.m.
Som ”grønt køretøj” er den endvidere fritaget for registrerings- og ejerafgift.
Du får bl.a. styrtbøjle med tag, frontrude med visker/vasker, defroster og varme. Speedometer/kombiinstrument, 2 komfortsæder med 3-punkts sikkerhedsbælter, ”Comfort-Grip” rat, hydrauliske bremser med skiver i for og tromler i bag. Som option kan der monteres sidedøre samt bagrude og skabes en lukket kabine med maksimal komfort.

Club Car Carryall 295

Hvis du kører i råt terræn og har brug for rigelig trækkraft, er en Club Car Carryall 295 med dieselmotor den helt rigtige maskine. Den kommer frem overalt, og med et stort tiplad kan du hurtigt flytte materialer og redskaber mellem arbejdsstederne. Du kan få Carryall leveret med 2 eller 4 passagersæder. Når en del af kørslen foregår, hvor færdselsloven gælder, bør maskinen indregistreres, så alt kan gå lovligt og forsikringsmæssigt forsvarligt til.

Ring og hør mere på tlf: +45 51235016