Produkter

Hos From-Nielsen ApS tror vi på kvalitet til fair priser og god service. Vi kan stå inde for det, vi sælger, uanset om det er fabriksnye eller renoverede brugte køretøjer.
Vores produktkatalog indeholder mere end blot salg af køretøjer. Vi leverer også reservedele til stort set alle mærker og tilbyder serviceydelser.

Hos os har du også mulighed for at leje en hel flåde golfbiler til fast månedlig pris inkl. service, og skal du have kørt din brud ud til en romantisk vielse et sted i naturen, klarer vi også det.
 

NYHED: Range Servant®

Nu kan du også købe produkterne fra Range Servant® hos os, så ring næste gang du er interesseret i boldautomater – boldopsamlere – boldvaskere – reservedele eller service.

Se det store produktprogram her: https://www.rangeservant.com/

Vores speciale er ALT med golfbiler og lette elkøretøjer

Club Car

Club Car anses af mange for at være ”den rigtige golfbil”. Den har været en del af golfsporten i hele verden gennem årtier, og Club Car har sponsoreret mange af de helt store golfturneringer.

Club Car løser også mange andre opgaver end at give golfspillere en komfortabel tur rundt på banerne. De anvendes i høj grad som arbejdskøretøjer og findes i en lang række specialopbygninger fra postbiler til catering.

Club Car findes med både el-, benzin- og dieselmotorer, så uanset hvilket behov du har for at komme rundt med et let køretøj på golfbanen, i byen eller råt terræn, findes der en model til opgaven.

Læs mere

Bensel Car

Bensel Cars har specialiseret sig i at udvikle og producere moderne lette elkøretøjer til allround anvendelse. De kalder dem selv MPEV'er - Multi Purpose Electrical Vehicles.

De udvikles med henblik på persontransport af op til 8 personer eller som lette arbejdskøretøjer til både person- og varetransport.

Forretningsfilosofien er enkel – brugervenlig betjening og det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

Free-Rider E

De smarte Free-Riders er en serie små
4-hjulede elkøretøjer til én person.
Deres anvendelsesområder er utallige - nemt rundt på golfbanen, lydløst ud i naturen eller blot rundt i nærområdet uden at belaste kroppen unødvendigt er blot nogle eksempler på de vidt forskellige behov, Free-Riderne tilfredsstiller. Vi kan levere Free-Rider E med lygtekit, så du lovligt kan køre, hvor færdselsloven gælder.

Læs mere

Service og reservedele

Hos From-Nielsen ApS servicerer vi de fleste mærker - både hvis du har et akut behov eller et årligt hovedeftersyn. Vi har også reservedele til de helt rigtige priser, uanset hvilke golfbiler du mangler reservedele eller batterier til. Vi har et stort internationalt netværk, så vi kan finde de dele, du mangler – og til en fair pris.

Læs mere

Lej en flåde golfbiler incl. service

Det kan være en lukrativ forretning for din golfklub at leje dine golfbiler hos os for at leje dem videre til dine klubmedlemmer eller tiltrække flere greenfee-spillere. Vi har udviklet et unikt koncept, hvor du lejer bilerne af os inkl. service. Hvis du lejer dem ud 3-4 gange om måneden, er pengene tjent hjem og resten pynter i klubkassen.

Læs mere

Events – evt. med chauffør

El-køretøjer er geniale til intern transport af mennesker og materialer. De støjer ikke, der er ingen generende udstødning, og de kan køre alle steder uden at sætte spor. Vi lejer dem ud på ugebasis, så ring og få en pris. 

Hvis du skal have dine gæster transporteret fra f.eks. en P-plads til festens centrum, eller måske have din brud kørt ud til en vielse på stranden, kan du leje os til at gøre det. Vi kommer med renvaskede biler og erfarne chauffører – og diskretion er en selvfølge!

Læs mere