Om os

From-Nielsen ApS er specialist i lette el-køretøjer. Vi importerer selv de fleste af vores køretøjer, men sælger også brugte golfbiler i Danmark. Vi er eksperter i at servicere dem og sælger også reservedele til fair priser til alle mærker. Vores forretning bygger på nærhed og personlig betjening. Det betyder ikke, at vi nødvendigvis er tæt på dig rent geografisk, men vi kommer rundt i hele landet og er altid parat med personlig betjening, når du ringer.

From-Nielsen ApS blev bygget op omkring ”golfbiler”, men efterhånden har vi udvidet produktprogrammet til også at omfatte lette elkøretøjer til andre formål, udlejning og salg af reservedele til både virksomheder og private.

Vi er bl.a. forhandler og servicepartner for Range Servant®, så ring næste gang du er interesseret i boldautomater – boldtopsamlere – boldvaskere – reservedele eller service.

Vi har mange års erfaring og udvikler os stadigvæk, for vi vil være kundernes dedikerede partner og foretrukne leverandør indenfor lette elkøretøjer, service og reservedele.