Skriv en tekst her

Range Servant®

Nu kan du også købe produkterne fra Range Servant® hos os, så ring næste gang du er interesseret i boldautomater – robotboldopsamlere – boldvaskere – reservedele eller service.

Vi har et komplet Range Servant® anlæg i drift på hos Odense Golfklub. På deres driving range kan du se vores robot-boldopsamler arbejde sammen med en boldvasker og en udleveringsstation med betalingsanlæg. Hele processen, fra boldene indsamles af robotten, til spillerne trækker en spand rene bolde i automaten, er fuldautomatiseret. Hvis du er interesseret, kan vi mødes i Odense, så du kan få en grundig gennemgang af hele anlægget.

Du kan vælge at starte automatiseringen med en Range Picker. Det er en standalone robot til opsamling af golfbolde. Den samler nemt op til 30.000 golfbolde dagligt! Robottens enorme kapacitet skyldes et intelligent design med en GPS-styring, der sørger for, at robotten arbejder systematisk i forudbestemte zoner alt efter din erfaring for, hvor flest bolde rammer på driving range. Du har fuld kontrol og overblik via en app.

Range Servant tilbyder en lang række produkter til golfbaner. Fælles for dem alle er høj kvalitet.

Se mere i brochuren nedenunder

Robot Golf Ball Picker

Automatiser og øg kundetilfredsheden med vores Robot Picker. Ved at bruge en højpræcisions-GPS er der ikke behov for kanttråd, hvilket vil resultere i, at der opsamles flere golfbolde pr. runde sammenlignet med konkurrenterne. For et lavt månedligt gebyr vil et supportteam altid overvåge robotten, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Picker med hydraulisk tømning

Range Servant opsamlere er bygget stærkere end andre opsamlere i samme klasse. Vi bruger den højeste kvalitet, tykt aluminium og galvaniseret stål for at sikre lang levetid. Med de højeste kapaciteter på markedet og evnen til at køre frem og tilbage, klarer opsamleren de travleste områder med det hårdeste terræn. Brug vores hydrauliske plukker til at lindre en masse tunge løft.

Tee Box Inbay Dispenser

Vores Tee Box InBay Dispenser er en fantastisk måde at skabe en eksklusiv oplevelse! Ved at opbevare op til 2.000 bolde kan dine kunder gå direkte til banen for at starte deres spil eller træning. Tee Box kan  integreres med de fleste booking-, POS- og sporingssoftware. Giv dine kunder den VIP-oplevelse, som de ikke kan finde andre steder.

GolfMore betalingssystem

GolfMore Payment Solution øger tilgængeligheden og salget på din driving range.
Giv dine kunder mulighed for at vælge, hvordan de vil betale.