Bensel Cars

Bensel Cars har specialiseret sig i at udvikle og producere moderne lette elkøretøjer til allround anvendelse (MPEV Multi Purpose Electrical Vehicles)

De udvikles med henblik på persontransport af op til 8 personer eller som lette arbejdskøretøjer til både person- og varetransport.

Forretningsfilosofien er enkel – brugervenlig betjening og det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

Kvalitet i førersædet

Kvalitet er en ledetråd, når Bensel Cars vælger materialer og komponenter til deres køretøjer. De arbejder f.eks. med Trojan batterier og programmerbare Curtis controllere, så batteriernes levetid er optimal.

Hvis man løber listen over standardudstyr igennem, ser man tydeligt, at her er tale om europæisk kvalitet.

  • Intelligente højfrekvensladere
  • Tydeligt instrumentpanel
  • Horn og lygter for/bag er standard
  • Aluminiumsfælge
  • Metallak

Kan indregistreres

Bensel Cars kan som hovedregel indregistreres. Det er ikke dyrt, men giver til gengæld en række fordele. Dels selvfølgelig at man må køre flere steder, men først og fremmest, at man nemt kan få ordnede forsikringsforhold og ro i maven, når man færdes i områder med andre trafikanter og personer til fods.

Der kræves alm. kørekort til bil.

Vedligeholdelsesfrie batterier

Bensel Cars kan leveres med vedligeholdelsesfrie batterier. Det er brugervenligt og komfortabelt, men også en miljøvenlig løsning, for der opstår ikke miljøskadelige dampe under opladningen, og der er ikke risiko for udslip af syre, hvis batterierne f.eks. vælter. Vedligeholdelsesfrie batterier har under normale forhold også længere levetid, så en opgradering til denne batteritype er pengene værd.

Bensel Cars tilbyder et komplet program af mindre elkøretøjer
til 2, 4 eller 6 personer med eller uden lad.

Se produktprogrammet her

If you can imagine it, we can build it.

Bensel Cars er specialister i at udvikle elkøretøjer. Derfor går de heller ikke af vejen for en udfordring, så hvis du har specielle ønsker til dine biler, så ring til os – måske findes løsningen allerede, eller vi kan få Bensel Cars til at skitsere en løsning og komme med et budget.

Ring og hør mere på tlf: +45 51235016